Rok ve Svatojánu

Čtyři roční období očima Evy Francové – autorky úspěšných Kuchařek ze Svatojánu.

Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na Hromnice. A poznáte zázračné účinky bylin, jejich použití při domácím léčení, v kuchyni a také v přívětivé domácí magii. Souzněním s přírodou, zvířaty i celou zemí získáte pocit harmonie a spokojenosti.

Ukázka z knihy:

A malá ochutnávka z receptů:

 

 

 

 

 

 

 

  • 1 malá hlávka bílého zelí
  • 2 lžíce slunečnicového oleje
  • 1 velká červená cibule
  • Sůl
  • Kmín
  • Dobromysl
  • Libečkové semeno
  • 50 g slunečnicového semínka
  • 150 g černých oliv
  • 200 g uzeného tofu
  • 300 g celozrnných těstovin
  • 200 ml rostlinné smetany

Knihu zakoupíte u svého knihkupce nebo na http://www.albatrosmedia.cz/tituly/35888654/rok-ve-svatojanu/

 

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *