Vajíčková kuchařka: Recepty od reBarbora´s kitchen

Jedním ze symbolů blížících se Velikonoc jsou vejce. Co vše z nich můžete vykouzlit Vám ukáže právě tato kniha od autorky Barbory Říhové.

80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné!

Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných pokrmů – od snídaně až po večeři – včetně polévek, dezertů a nápojů. Hromadu z nich naleznete v této knize známé české foodblogerky reBarbora´s kitchen, která umí nejen úžasně vařit, ale i fotit.

Barbora Říhová (rebarboraskitchen.com) sbírá a shromažďuje zajímavé recepty, aby je pak s drobnými obměnami předávala dál svým sledujícím na blogu i Facebooku. Miluje maso i sladkosti, a protože je kreativní, umí jídla krásně naaranžovat, servírovat a případně i zabalit – proto již před časem napsala inspirující a užitečnou knihu Jedlé dárky.

Více o knize na https://www.albatrosmedia.cz/tituly/54082351/vajickova-kucharka/

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *