Domácí medová kuchařka

Medové speciality i běžná kuchyně

Med ve všech podobách. Med ochucený, medové speciality i med jako přísada v desítkách pokrmů!

V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni:

Ochucené medy, perníčky, zmrzlliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty, moučníky, oříškové tyčinky a flapjacky, vánoční cukroví, polévky, masové i bezmasé pokrmy, šunka, pomazánky, omáčky, saláty a salátové zálivky, nápoje… Vše s medem!

A k tomu vám autorka ještě přidala recepty na domácí kosmetiku, tipy na výlety do včelařských muzeí a kontakty pro začínající včelaře. Více o knize na https://www.albatrosmedia.cz/tituly/38533748/domaci-medova-kucharka/

Petra Rubášová žije v jižních Čechách na farmě Mlsná ovečka. Společně s manželem chová ovce a mnoho dalších domácích zvířat, vyrábí domácí ovčí sýry a produkty z medu a bylinek, včelaří, provozuje agroturistiku, miluje přírodu a chození po horách.

Napsala již tyto knihy:

Ukázka z knihy:

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *