Medové speciality i běžná kuchyně
Med ve všech podobách. Med ochucený, medové speciality i med jako přísada v desítkách pokrmů!
V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni:
Ochucené medy, perníčky, zmrzlliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty, moučníky, oříškové tyčinky a flapjacky, vánoční cukroví, polévky, masové i bezmasé pokrmy, šunka, pomazánky, omáčky, saláty a salátové zálivky, nápoje… Vše s medem!
A k tomu vám autorka ještě přidala recepty na domácí kosmetiku, tipy na výlety do včelařských muzeí a kontakty pro začínající včelaře. Více o knize na https://www.albatrosmedia.cz/tituly/38533748/domaci-medova-kucharka/
Petra Rubášová žije v jižních Čechách na farmě Mlsná ovečka. Společně s manželem chová ovce a mnoho dalších domácích zvířat, vyrábí domácí ovčí sýry a produkty z medu a bylinek, včelaří, provozuje agroturistiku, miluje přírodu a chození po horách.
Napsala již tyto knihy:
Ukázka z knihy: