Foodstyling

Jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři

Focení jídla se stalo fenoménem posledních let. Na sociálních sítích se mladí i starší předhánějí v tom, kdo ohromí krásnějším záběrem. Jenomže udělat dobrou fotku jídla není jen tak. Pokrm musíte nejdřív uvařit, pak nastylizovat a nakonec vyfotit tak, aby se každému, kdo se na výsledek vaší práce podívá, sbíhaly sliny. Autorka Kateřina Fišerová pozvala do knihy přední české foodstylisty a spolu s nimi se s vámi podělila o ty nejlepší tipy a triky na skvělé fotky vašich gastronomických výtvorů.

Kniha Foodstyling je vlastně knihou kouzel. Naučí vás totiž, jak zacházet i s těmi nejobyčejnějšími surovinami tak, aby vypadaly na talíři i na fotografii naprosto neodolatelně. O své tipy a triky se s vámi podělí známí foodstylisté, fotografové i kuchaři. Po přečtení jejich receptů se vám budou sbíhat sliny a co teprve, až uvidíte jídlo vyfocené!

Budete ale také kouzlit s lidmi ve vašem okolí – tím, že jim naservírujete pokrm, který je ohromí a okouzlí ještě, než ho ochutnají, jim připravíte nezapomenutelný zážitek. A život, to jsou přece hlavně krásné zážitky.

A ještě jedno bonusové kouzlo na závěr. Počítejte s tím, že foodstyling promění i vás samotné. Je to jedinečný způsob, jak uplatnit vaši kreativitu, nádherný koníček a také v neposlední řadě způsob, jak co nejlépe prodat jídlo, které připravíte.

Foodstyling navíc není náročný na finance ani na vybavení. Takže zkusit to může opravdu každý!

Více o knize na https://www.albatrosmedia.cz/tituly/58785858/foodstyling/

Ukázka z knihy

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *